dBeez is een innovatief platform voor het monitoren, evalueren en beheersen van geluid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van: State of the art Klasse 1 geluidmonitoring stations, online data presentatie en uitgebreide analyse & rapportage software. In combinatie met de praktijkgerichte projectbegeleiding biedt dBeez de meest praktische en kostenefficiënte oplossing voor een breed scala aan monitoring toepassingen.

 

Missie: ”Blijvend anticiperen op de technische vraag uit de markt. Projecten efficiënt en kostenbesparend inrichten en werken aan duurzame relaties met nieuwe en bestaande klanten.

 

dBeez is opgezet door een gedreven team van specialisten met uitgebreide expertise op het gebied van meettechnieken, data analyse en de praktische uitvoering van monitoring projecten. De medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring en opereren binnen een breed internationaal netwerk met partners in onder andere Duitsland, België, het Verenigd koninkrijk en Spanje.

dBeez noise monitoring solutions: sounds good?  

 

Werkwijze dBeez

Elk project is anders, daarom biedt dBeez een ‘maatwerk’ oplossing afgestemd op uw specifieke wensen. Dit kan bestaan uit de verhuur van geluidmonitoring stations inclusief een op het project afgestemde webinterface. Aanvullende diensten in de vorm van het opstellen van een monitoring plan, data-analyse en projectbegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kan dBeez zorg dragen voor de complete implementatie en realisatie van uw project.

 

Doel: ”Het realiseren van werkbare oplossingen voor alle monitoring vraagstukken. dBeez maakt dingen niet ingewikkelder dan nodig en biedt na inventarisatie een concrete, praktische en kostenefficiënte oplossing.

 

Benieuwd wat dBeez voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, onze
adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.
Tel: +31 (0)162 42 44 21
​Email: info@dbeez.nl

Complete oplossingen

dBeez is gespecialiseerd in complete oplossingen voor het monitoren van geluid.

Twitter

Follow Us